Niets gaat zo snel voorbij als die eerste (kraam-)periode. Een baby ontwikkelt en groeit snel en al na een half jaar kun je je al niet meer voorstellen hoe klein en teder ze in het begin zijn geweest. De newborn film is een heel mooie manier om deze bijzondere en emotionele periode vast te leggen.

Voor de opnames van een newborn film kom ik langs als het kindje tussen de 5 en 15 dagen oud is, maar uiteindelijk beslis jullie als ouders wanneer jullie het graag willen.
Het apparatuur dat ik gebruik is minimaal en je zult mijn aanwezigheid amper merken. Ik stel mij rustig op en respecteer de wensen van de ouders. Ik film het gezin zoals het is, niet geregisseerd of gestyled, datgene wat ik film is van te voren besproken. De opnames duren ongeveer 2,5 uur. De video komt online met een wachtwoord, na goedkeuring gaat het wachtwoord eraf.

De prijs van een Newbornfilm is:

  • Digitale download €249,-
  • USB stick + luxe cadeauverpakking €279,-
  • Beide films zijn inclusief 5 digitale foto’s  

De film wordt digitaal in HD kwaliteit geleverd (download) daarnaast komt de film online en ontvang je een link om de film te kunnen delen (dit is natuurlijk niet verplicht).
Afhankelijk van de locatie worden er nog reiskosten in rekening gebracht.