Newborn video van Jurre

Met Linda had ik al een aantal keer contact gehad. Zij en haar gezin wonen een flink eind bij mij vandaag, een dikke twee uur rijden. Het was daarom eerst wat onzeker of ik wel hun Newborn video zou maken. Maar uiteindelijk is de knoop doorgehakt, zodra de nieuwe baby is geboren, zou ik een berichtje ontvangen. Dat heeft ze bijna wel heel letterijk genomen want binnen 12 uur na de geboorte kreeg ik al een super enthousiaste mail! Meteen hebben we een datum geprikt en de zondag daarna zat ik om 7 uur ‘s ochtends in de auto onderweg naar Pijnacker. Het was donker en regenachtig (en ik houd helemaal niet van autorijden in het donker)! Maar uiteindelijk was het ook wel weer lekker; zondagochtend, niemand op de weg, bij Amsterdam werd het pas “Leeuwarden-druk” dus eigenlijk was ik nog steeds alleen on the road.

Aangekomen bij de woning zag ik meteen al een mooi welkomstbord voor baby Jurre. Het gezin ontving mij alsof ik er al jaren kwam, wat een lieve mensen! En de grote zus van Jurre, Jenthe, is werkelijk een engeltje, wat een schat van een meisje.  De filmssessie duurde zo 2,5 uur. Het gezin deed lekker hun ding: ontbijt, badje, flesje en tussendoor veel geklets, enorm gezellig!  Dankbaar dat ik er bij mocht zijn om deze mooie newborn video te maken.

 

Enkele screenshots uit de film:


December Actie! Korting Newbornfilm.

De gezellige dagen komen er aan, lekker warm bij de kachel, kaarsjes erbij, kerstboom aan, heerlijk. Natuurlijk worden er ook tijdens de kerst kindjes geboren. Heel erg speciaal en om dit nog even extra aandacht te geven, is er een leuke December Actie.

Wordt je kindje geboren op 1e of 2e kerstdag dan krijg je 20% korting op een Newbornvideo. Voor alle andere baby’s die in december worden geboren is er een korting van 10% op een Newbornfilm!

  • Wil je meedoen aan de actie voor 20% korting, geef je dan op vóór 10 december.
  • Wil je gebruik maken van de 10% korting omdat je kindje in december is geboren, reserveer je plekje vóór 2 januari 2019.

Dit betekent dat je een mooie Newbornvideo hebt voor €180,- als je kindje met Kerstmis wordt geboren.  Iedereen mag meedoen, ongeacht woonplaats, exclusief reiskosten vanaf  20km vanaf Leeuwarden.

Contactformulier:

Naam

Email

Nogmaals Email ter controle

Onderwerp

Bericht

 

Newborn video van Sol!

Oktober dit jaar is de kleine Sol geboren, broertje van Maan (waar ik destijds ook een newborn video van heb gemaakt). Het is zo ontzettend leuk om weer terug te komen bij een gezin en zo leuk om te zien hoe het eerste kindje alweer is gegroeid en veranderd, lekker babbelt en eigenwijze praatjes heeft, heerlijk!
Broertje Sol is een prachtige baby met mooie donkere haartjes en een heldere blik. De ouders zijn rustig en liefdevol in de weer met hun kindjes en tijdens het filmen wordt er verteld over de bevalling, de nachten, borstvoeding, maar ook de nagellak van Maan en wanneer we beschuitjes gaan eten 🙂
In de video zijn de twee neefjes Bram en Naud te zien (die heb ik ook gefilmd na hun geboorte!). Wat leuk zoals de hele club bij elkaar in beeld is!

Het mooie van de newborn video is dat niets geregisseerd is. Heeft de baby geen zin, krampjes, oogjes stijf dicht enzovoort, het maakt allemaal niet uit. Dit is zoals het is, puur en eerlijk. Zo is de herinnering ook alleen maar mooier en zo kijken de ouders er ook op terug.

Wil je ook zo’n mooie video, ik kom met alle liefde langs om jullie (nieuwe) gezin te filmen en er een prachtige, levendige herinnering van te maken.

Onderaan dit bericht vind je de newborn film van Sol.

Newborn film Baby Naud

Onlangs mocht ik weer een newborn film maken en wat is er nou leuker om weer terug te komen bij het gezin waar je ruim 3 jaar geleden ook al eens was. Toen heb ik baby Bram gefilmd en dit keer is zijn kleine, veel te schattige broertje Naud, aan de beurt. Bram is inmiddels al een echt ventje, prachtige blonde krullen en een heerlijke babbel.
Toen ik Naud zag, zag ik meteen dezelfde oogopslag, duidelijk broertjes!

Een newbornshoot kan ik haast wel een van de meest relaxte filmshoots noemen die er zijn. Want we laten in principe de baby het hele verhaal leiden. Je kunt wel van alles plannen, maar hebben ze een slechte nacht gehad of last van krampjes, dat kan het schema wel de prullenbak in 🙂 Bovendien is het voor de rest van het gezin superfijn om alles rustig aan te gaan opstarten.

Meestal als ik kom dan is de allereerste kraamperiode voorbij, de kraamhulp mag weer een ander gezin gaan begeleiden en de ouders zijn al wat gewend aan al die nieuwe dingen.
Dit keer merkte ik ook heel duidelijk dat het geen onervaren ouders zijn, een ontspannen sfeer en al heerlijk afgestemd op elkaar. Zelfs Bram leek het allemaal al heel gewoon te vinden!

De kleine Naud had op de dag van de shoot erg last van zijn buikje, maar borstvoeding bij mama gaf hem troost. Wat blijf ik dat toch mooi vinden! De mannen des huizes waren ondertussen de tummy tub aan het vullen, waardoor Naud gelijk door kon naar een ontspannen badje. En wat een kranig ventje al zeg, een sterke baby die bijna rechtop leek te willen staan in het badje!
Na het badritueel tijd voor beschuit met muisjes, Hollandse traditie! (ik ben gek op die anijssmaak). Bram was fanatiek aan het boter smeren en muisjes strooien. Voor hem zelf chocolade hageltjes, want “muisjes lust ik niet”

Tijdens het beschuitje eten alvast tante Rianne videobellen, want baby Maan (zie mijn vorige newborn film) moet ook op de film! Gezellig 3 kleine boefjes op de bank. Bram voelt zich groot en is zo te zien gek op “al die babies”. Hij heeft een hele klus aan het aandacht verdelen.
Maar dan is Naud toch echt moe, voor hem is het een bewogen ochtend: krampjes, aandacht, troost, knuffelen, borstvoeding, badje, visite…het is niet zo maar wat in het leven van deze kleine nieuwe wereldbewoner.

Welkom lieve Naud, dat je maar een grote, gezonde vent mag worden!

Suzanne

Gestylde shoot: Een huwelijksaanzoek gefilmd

Onlangs heb ik een leuke gestylde loveshoot gehad samen met fotograaf Lydia. Lydia heeft de styling gedaan en alles gefotografeerd. De fantastische modellen waren Jehannes en Baukje (en je kunt ook zien dat zij echt een liefdeskoppel zijn toch!)

Modellen: Baukje Dijkstra-Wassenaar & Jehannes Dijkstra
Decoratie en aankleding locatie: Lydia Annema (Bymaay)
Fotografie: Lydia Annema
Videografie: Suzanne Naomi van Gorkum

Naast de video van de shoot heb ik ook een korte ‘Behind the Scenes’ gemaakt:

Minute Made aflevering 002: Linda & Chendo

Maandag 6 februari was een koude dag, enigszins mistig, frisse wind, echt zo’n winterse dag. Heerlijk weer om met de hond te wandelen. Dat deed Linda dus, samen met haar oude maatje Chendo. Ik heb dat gefilmd en zo was daar aflevering 2 van Minute Made! Linda (en Chendo): super bedankt voor jullie medewerking!

p.s. wil je ook iets kwijt, een verhaaltje, over iets of over iemand bijzonder, een hobby, een passie etc.. Stuur me gauw een bericht!

Klik hier om aflevering 1 te bekijken.

Newborn film Maan

Een paar jaar geleden heb ik voor Rianne, de eigenaresse van Club Yoga in Leeuwarden, een korte bedrijfsclip gemaakt. Nu, een paar jaar verder is Rianne de trotse ouder geworden van Maan. Geboren op 17 oktober. Toen Maan 14 dagen oud was ben ik het nieuwe gezinnetje komen filmen. En wat hing er een heerlijke ontspannen sfeer. Ik ben ruim 2,5 uur aan het filmen geweest en kwam terug in de studio met alleen maar mooie beelden.

Waar ik dit keer, en vanaf nu altijd, veel aandacht aan wilde besteden was de geluiden die de kleine baby maakte. Die typische geluidjes die kleintjes maken, de hik, het gekreun, een huiltje. Want ook dat is een onderdeel van die herinnering, niet alleen het beeld, maar ook geluid! Volgens mij is het erg geslaagd.

Als kers op de taart had Gerrit en zijn schoonzus Nynke Sybrandy een prachtige tekst met muziek geschreven voor onder de beelden. Zang en gitaar ook weer door Nynke Sybrandy.

 

USB verpakking newbornfilm

Luxe USB verpakking newbornfilm

 

 

 

 

 

 

 

 

Project: Minute Made: deelnemers gevraagd!

Een nieuw project is gestart: Minute Made. In een korte film van maximaal 1 minuut zal iemand zijn verhaal doen. Al snel denk je dan misschien aan de vlogs die je veel op Youtube ziet. Maar Minute Made is anders! Het project onderscheidt zich in o.a. de mooie filmbeelden die je ziet om het verhaal van de verteller te ondersteunen. Bovendien zijn het geen “selfie” films maar wordt alles door mij gefilmd met professioneel apparatuur. De onderwerpen zullen uiteenlopend zijn, in principe is de keuze daarin vrij. Je mag dus iets vertellen over je passie, je werk, een hobby, een reis, een vakantie, een gebouw, natuur, een opa of oma enzovoorts!  Om een voorbeeld te geven van hoe zoiets er uit ziet ben ik zelf te zien in de eerst aflevering!

Er zijn een paar regels die gelden voor deze films:

  • onderwerpen mogen niet discriminerend of racistisch zijn.
  • De film mag best over (een onderdeel binnen) jouw bedrijf gaan, het is niet de bedoeling dat het een “verkooppraatje” wordt, er komen bijvoorbeeld geen logo’s van bedrijven in beeld. Het gaat om de persoon in het verhaal.
  • De films worden gepubliceerd op mijn Youtube- en Vimeo kanaal en mogen vanaf deze locaties gedeeld worden.
  • De muziek onder de film wordt door mij als filmmaker bepaald.
  • Opname locatie wordt in overleg bepaald
  • De eerste afleveringen zullen als “try-out” alleen in omgeving Leeuwarden (25km) gemaakt worden. Er zijn géén kosten aan verbonden. Wil je toch graag dat ik je kom filmen en woon je verder weg, dan vraag ik een onkosten/reis vergoeding.

Wil je in 2017 op een mooie manier in “the (moving!) picture staan. Geef je dan snel op. Mail je gegevens en een korte introductie van jezelf naar: mail@seaidemotion.nl of neem contact op via onze Facebook Pagina 

 

Privé post, filmen voor een goed doel: DGR 2016

25 september was de Distinguished Gentleman’s Ride. Wereldwijd reden er gents and ladies netjes gekleed een route op een klassieke motorfiets. Voor Leeuwarden was het de tweede editie en zoals ik al eerder had gepost, dit keer zou ik als passagier meerijden, met camera en gimbal (stabilizer).
En wat was het weer perfect, de dikke leren jassen konden thuis aan de kapstok blijven hangen (oké, minder veilig, dat weten we) maar de outfits konden zo wel erg goed bekeken worden. 
Het was een schitterende rit, er is op een opvallende manier aandacht gevraagd voor prostaatkanker. En er is ook een mooi geld bedrag binnengehaald, wereldwijd is dit zelfs meer dan 3 miljoen dollar!

En dan als afsluiter natuurlijk mijn “aftervideo”. De rit in beeld. Ik heb erg mijn best gedaan om Leeuwarden, waar de rit natuurlijk startte en eindigde, goed in beeld te krijgen. Zet het volume wat harder en geniet even mee 🙂


(de video staat ook op Youtube overigens: https://www.youtube.com/watch?v=Nh9mb-AP9C4)

Trouwfilm: De mooiste woorden van Xander en Evelien

Deze zomer trouwden Xander en Evelien. Xander (prof voetballer bij Cambuur) en Evelien kozen voor De Pollepleats als trouwfeest locatie en gaven elkaar het ja-woord in het prachtige kerkje van het nabijgelegen Sandfirden.
Beide locaties zijn erg populair en als je de beelden in de trouwfilm ziet dan snapt iedereen ook wel waarom.
De Pollepleats (Westhem) is een prachtige locatie midden in de weilanden en ook nog eens gelegen aan het water.

Xander en Evelien gingen in de trouwauto naar het kerkje en de dag-gasten werden er in een oude Amerikaanse schoolbus naar toe gebracht (vanaf de Pollepleats).
Tijdens de ceremonie spraken Xander en Evelien de mooiste woorden naar elkaar toe, wat is dit toch altijd bijzonder en ik krijg daar elke keer weer kippenvel van! Na de trouwceremonie stapten het bruidspaar en de gasten in fluisterbootjes om weer terug te varen naar de feestlocatie in Westhem.
Het weer was perfect en echt zoals dat bij Friesland past op een mooie zomerdag aan het water: zonnig, heerlijk warm maar met een flinke bries.

Trouwfilm: Voor het trouwseizoen 2017 zijn nog data beschikbaar. Neem contact op voor informatie.

Trouwfilm Xander en Evelien

Screenshot uit de trouwfilm van Xander en Evelien.